Evenementenkalender

Ga voorbereid je zwangerschap in.

23 JAN

Voorlichtingsavond 'Ouderschap'

19:30 uur tot 21:30 uur Thermion te Lent

Tijdens deze avond wordt er op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met twee belangrijke thema’s; 'Contact met je baby' en 'Ouderschap'. Binnen het thema 'Contact met je baby' wordt in gegaan op signalen van je baby in de eerste maanden, hoe je hierop kunt reageren, omgaan met huilen, sensitief ouderschap en veilige hechting. Binnen het thema 'Ouderschap' wordt in gegaan op verschillende typen ouders, verwachtingen en behoeften van ouders rondom het ouderschap en hoe ouders elkaar kunnen ondersteunen in het ouderschap zonder elkaar als partner uit het oog te verliezen. Zie ook www.baby-proof.nl Deze avond wordt gegeven door een kinderpsychologe en een verpleegkundige van het consultatiebureau. De voorlichtingsbijeenkomst kan het beste gevolgd worden tussen de 28ste en 36ste week van de zwangerschap.

Aanmelden kan via vccnijmegen. Hierbij staan ook overige data vermeld, mochten jullie de genoemde datum niet kunnen.

30 JAN

Voorlichtingsavond 'De bevalling'

19:30 uur tot 21:30 uur Kamerlingh Onnesstraat 16, Nijmegen

Tijdens deze informatieavond staan we uitgebreid stil bij de voorbereiding op de bevalling, de bevalling zelf en de kraamweek. Een aanrader voor iedereen die van het eerste kindje gaat bevallen!! Gedurende deze 2 uur vertellen we alle ins en outs over de te regelen zaken rondom de bevalling, wanneer je moet bellen, verschillen van thuis- en ziekenhuisbevalling en alle informatie rondom pijnstilling tijdens de bevalling. Mocht je deze datum niet kunnen, dan kan je op een andere datum bij een andere verloskundige praktijk aansluiten; zie meer informatie hierover en voor aanmelding op de website van het verloskundig centrum Nijmegen. Iedere praktijk geeft dezelfde informatie.

5 FEB

Voorlichtingsavond 'Borstvoeding'

19:30 uur tot 21:30 uur Kamerlingh Onnesstraat 16, Nijmegen

Bezoek deze informatieavond over borstvoeding in het Verloskundig Centrum Nijmegen (VCN). Deze avond wordt gegeven door een borstvoedingsdeskundige; zgn. lactatiekundige. Wil jij na de bevalling borstvoeding geven, dan is deze avond wat voor jou. Met praktische tips ga jij goed voorbereid jouw kraamtijd in. Zo neemt de kans op succesvol voeden toe! De avond is ook geschikt voor diegenen die nog geen keuze over voeding hebben gemaakt.

Je kunt je via de site van het verloskundig centrum aanmelden. Hierbij staan ook overige data vermeld, mochten jullie de genoemde datum niet kunnen.

Met trots een 9,3
9,3
Wij zijn 25 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en hebben een gemiddeld cijfer van 9,3.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.
Laatste nieuws
31.12.2019

Telefonische bereikbaarheid.

Helaas is onze assistente Yvette momenteel niet werkzaam i.v.m. acute rugklachten. Hierdoor zijn we... Lees verder

Meer nieuws.