intake gesprek & eerste echo

Hanneke Tenback

Verloskundige


Hallo, ik ben Hanneke Tenback. Nadat ik in 2007 ben afgestudeerd ben ik aan het werk gegaan in het Radboud UMC in Nijmegen. Vanaf begin 2008 maak ik, met veel plezier, deel uit van het team verloskundigen van Nijmegen-west.

Naast het werk als verloskundige ben ik ook actief op het bestuurlijk vlak van onze Coöperatie Verloskundigen Nijmegen en omgeving als bestuurslid. Binnen deze coöperatie valt onder andere het Verloskundig Centrum Nijmegen (VCN) waar de combinatietest en de 20 weken echo gemaakt worden en het Verloskundig Cursus Centrum Nijmegen (VCCN) waar vanuit wij de informatie avonden regelen. Ik vind het een leuke uitdaging om naast de begeleiding van jullie zwangerschap, bevalling en kraambed ook na te denken over nieuwe initiatieven rondom geboortezorg binnen deze regio.

Samen met mijn vriend woon ik in Nijmegen en hebben wij 2 dochters; Emma (2017) en Lizzy (2019). Naast mijn werk reizen wij graag de wereld rond en genieten van een druk sociaal leven.

Ik oefen mijn vak met veel plezier uit en vind het bijzonder om van deze bijzondere gebeurtenis keer op keer deel te mogen vormen. Graag zie ik jullie snel bij een controle of een echo.


Met trots een 9,5
9,5
Wij zijn 93 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en hebben een gemiddeld cijfer van 9,5.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.
Laatste nieuws
02.09.2022

Vaste waarneemster

Wellicht hebben jullie al kennis gemaakt met Romy Lastdrager. Zij is in de zomer van 2022 gestart al... Lees verder

Meer nieuws.