Ervaringen van onze cliënten

Kevin & Ellen schreef;
11-07-2018
We hebben de begeleiding tijdens de zwangerschap en bevalling van ons eerste kindje als zeer prettig ervaren. Er is in de praktijk een fijne sfeer en alles kan besproken worden. Bij een volgend kindje komen we zeker bij deze praktijk terug. Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen!
Freek en Marlou schreef;
30-06-2018
Wij zijn heel erg blij en tevreden over de persoonlijke zorg die we hebben ontvangen van de dames. We hebben ons altijd heel erg op ons gemak gevoeld. De dames zijn allemaal erg betrokken en kundig. Het contact verliep altijd erg prettig. Bij een eventuele volgende zwangerschap komen we zeker terug. Bedankt lieve dames!
Fam. van Nistelrooij schreef;
26-06-2018
Tijdens mijn zwangerschap en bevalling een super begeleiding gehad door deze lieve, kundige en betrokken dames! Altijd goed bereikbaar, een luisterend oor, daadkrachtig en meelevend. Ze weten precies wie je bent en hoe het ervoor staat met jou en de zwangerschap, daardoor is het contact heel laagdrempelig en persoonlijk. Ik zou iedereen deze praktijk aanraden! Bedankt lieve dames!
Elise & Koen Franken schreef;
26-06-2018
Lieve Dames, Wat hebben jullie, ook deze keer weer, veel voor ons betekend. Gedurende de zwangerschap was daar al altijd een luisterend oor en aandacht tijdens de afspraken en controles. Maar zeker tijdens de bevalling hebben jullie ervoor gezorgd dat wij, ondanks de lange aanloop, zo relax de kraamweek in zijn gegaan. Dankjewel dat jullie ons hebben begeleid tijdens de zwangerschappen van onze dames!
Fam Bekar schreef;
07-05-2018
Heel erg Bedankt voor de goede zorgen, geen enkel moment spijt gehad dat we voor jullie praktijk hebben gekozen! Jullie zijn een top team! Bedankt voor alles lieve dames! ( speciale dank aan Hanneke :-) )

Deel ook je ervaring met ons

Wordt niet openbaar gedeeld!
Je ervaring zal worden gecontroleerd alvorens wij deze plaatsen.

Niet tevreden?

Wij doen onze uiterste best in de invulling van onze verloskundige zorg en hopen dat jullie hierover tevreden zijn. Indien jullie op- of aanmerkingen hebben of feedback willen geven over onze begeleiding, dan horen wij dit graag! Hiervoor verwijzen wij jullie naar onze cliëntenenquête.

Meer informatie