Ervaringen van onze cliënten

Florina Beta schreef;
22-05-2022
Bedankt voor de prettige en goede begeleiding tijdens de zwangerschap maar ook tijdens de bevalling.Een fijne warme sfeer, professionele medewerkers en goed bereikbaar voor vragen! We zijn tijdens onze eerste zwangerschap fijn begeleid en zouden zeker nogmaals voor jullie praktijk kiezen. Liefs en groetjes Florina, Bogdan en Natalia-Maria.
Victoria Korytchenko schreef;
12-04-2022
Ik sluit me volledig aan bij vorige recensies! Alleen maar positief… Kundig, zorgzaam en persoonlijk! Raad ik iedereen aan die er niet uit komt met zoektocht naar verloskundige…
Wendy gerrits schreef;
31-03-2022
Jullie zijn allemaal heel lief , behulpzaam Helpen goed , geven goede adviezen ! Wij waren helemaal blij met jullie !!
Angelica schreef;
04-03-2022
Bedankt voor de prettige en goede begeleiding tijdens de zwangerschap maar ook tijdens de bevalling. Ik kijk terug op een fijne tijd, jullie zijn een top team!
Sabine schreef;
29-10-2021
Ook voor mijn tweede zwangerschap weer voor deze fijne club verloskundigen gekozen. Ik kijk wederom terug op prettige begeleiding met een mooie thuisbevalling als afsluiter. Bedankt!

Deel ook je ervaring met ons

Wordt niet openbaar gedeeld!
Je ervaring zal worden gecontroleerd alvorens wij deze plaatsen.

Niet tevreden?

Wij doen onze uiterste best in de invulling van onze verloskundige zorg en hopen dat jullie hierover tevreden zijn. Indien jullie op- of aanmerkingen hebben of feedback willen geven over onze begeleiding, dan horen wij dit graag! Hiervoor verwijzen wij jullie naar onze cliëntenenquête.

Meer informatie