Ervaringen van onze cliënten

Floris en Elaine schreef;
01-07-2022
Wij zijn erg fijn en prettig begeleid tijdens de zwangerschap en de bevalling. Niets anders dan complimenten en lof voor de professionele en persoonlijke begeleiding. Alle dames van de praktijk zijn zorgzaam en vriendelijk en geven je het gevoel dat je altijd met al je vragen, twijfels of opmerkingen bij hen terecht kunt. Wij zouden deze praktijk zeker aanraden aan andere, en terug komen mocht er ooit nog een kindje bijkomen.
Melissa Riley-Leurs schreef;
21-06-2022
Niet voor niets kozen wij ook tijdens onze derde zwangerschap voor Verloskundige Praktijk Nijmegen-West! Het team dames is zeer professioneel, heel nuchter en enorm behulpzaam. Wij kijken terug op een fijne begeleiding tijdens onze zwangerschappen en waren erg blij dat jullie deze keer ook de bevalling mochten doen. Dankjewel! Groeten, Familie Riley
Florina Beta schreef;
22-05-2022
Bedankt voor de prettige en goede begeleiding tijdens de zwangerschap maar ook tijdens de bevalling.Een fijne warme sfeer, professionele medewerkers en goed bereikbaar voor vragen! We zijn tijdens onze eerste zwangerschap fijn begeleid en zouden zeker nogmaals voor jullie praktijk kiezen. Liefs en groetjes Florina, Bogdan en Natalia-Maria.
Victoria Korytchenko schreef;
12-04-2022
Ik sluit me volledig aan bij vorige recensies! Alleen maar positief… Kundig, zorgzaam en persoonlijk! Raad ik iedereen aan die er niet uit komt met zoektocht naar verloskundige…
Wendy gerrits schreef;
31-03-2022
Jullie zijn allemaal heel lief , behulpzaam Helpen goed , geven goede adviezen ! Wij waren helemaal blij met jullie !!

Deel ook je ervaring met ons

Wordt niet openbaar gedeeld!
Je ervaring zal worden gecontroleerd alvorens wij deze plaatsen.

Niet tevreden?

Wij doen onze uiterste best in de invulling van onze verloskundige zorg en hopen dat jullie hierover tevreden zijn. Indien jullie op- of aanmerkingen hebben of feedback willen geven over onze begeleiding, dan horen wij dit graag! Hiervoor verwijzen wij jullie naar onze cliëntenenquête.

Meer informatie