Ervaringen van onze cliënten

Babette Kerroue schreef;
08-08-2017
Ontzettend tevreden zijn wij! Enorm betrokken, staan ook echt altijd voor je klaar en geen vraag is te gek. Heb me ook altijd erg op mijn gemak gevoeld en begrepen. Een ontzettend mooie thuis bevalling gehad waarbij Rianne me super heeft begeleid. Het was erg snel gegaan maar ondanks dat heeft ze alles perfect gedaan en mij erg gerust gesteld. Bij mijn eerdere zwangerschap een andere praktijk gehad maar daar was ik wat minder tevreden over, praktijk Nijmegen west heeft al mijn verwachtingen vervuld en laten zien dat het ook anders kan. Top meiden ga zo door!
Juliëtte schreef;
04-08-2017
21Juli 2017 bevallen van onze dochter Féline. Ik heb mijn zwangerschapsbegeleiding erg fijn ervaren. Met alles kun je bij ze terecht. Helaas is mijn bevalling uiteindelijk aan het einde over gedragen aan het ziekenhuis maar de hele bevalling tot aan het einde top begeleiding en support gehad! Dankjulliewel daarvoor! Deze praktijk is zeer aan te raden.
Sanne schreef;
25-07-2017
Super leuke praktijk met super lieve dames!! Je kon ze echt voor elke vraag bellen en ze namen je altijd serieus en stelden je gerust door de telefoon en anders lieten ze je langs komen. Ik zou iedereen deze praktijk aanraden!
Sarah schreef;
20-07-2017
Vriendelijk, deskundig en betrokken dames. Bedank voor jullie goede zorgen !
Veronique van den Tillaart schreef;
17-07-2017
21 juni 2017 zijn wij bevallen van onze dochter Evi, ons eerste kindje! Helaas vanwege vroegtijdig gebroken vliezen is de bevalling niet in het bijzijn van jullie geweest maar ik kan iedereen verloskundige praktijk Nijmegen West aanraden! Lieve, vriendelijke en professionele dames die goede zorg en ondersteuning bieden! Toppers!

Deel ook je ervaring met ons

Wordt niet openbaar gedeeld!
Je ervaring zal worden gecontroleerd alvorens wij deze plaatsen.

Niet tevreden?

Wij doen onze uiterste best in de invulling van onze verloskundige zorg en hopen dat jullie hierover tevreden zijn. Indien jullie op- of aanmerkingen hebben of feedback willen geven over onze begeleiding, dan horen wij dit graag! Hiervoor verwijzen wij jullie naar onze cliëntenenquête.

Meer informatie