Ervaringen van onze cliënten

Laura vd Heiligenberg schreef;
24-05-2020
Een super leuk team met stuk voor stuk allemaal lieve zorgzame meiden die altijd een luisterend oor bieden en je goed begeleiden in je zwangerschap. Ik kan iedereen aanbevelen om je laten te begeleiden door dit team wanneer je zwanger bent. Mocht ik ooit weer zwanger raken dan kom ik zeker graag terug.
Shireen schreef;
12-05-2020
Via mijn schoonzus kwam ik bij Verloskundige Nijmegen West. Ik had mij geen betere en leukere praktijk kunnen wensen. Jullie zijn stuk voor stuk lieve geduldige dames en het voelde heel vertrouwd ook al was alles voor mij nieuw gezien dit mijn 1e zwangerschap was. Ik heb jullie ook weer aanbeveelt, dit keer bij mijn bonus dochter!
Lisa Heinen schreef;
05-05-2020
Super fijne praktijk met goede begeleiding! Maakt niet uit welke verloskundige je krijgt ze zijn allemaal even vriendelijk en bekwaam!
Nina schreef;
22-02-2020
Dank voor de fijne zorg tijdens de zwangerschap, bevalling en nacontroles. Iedere afspraak was professioneel met een zeer fijn familiaire gevoel. Ik heb alles kunnen vragen en delen met jullie. Iedereen is goed op elkaar ingespeeld! Een fijne praktijk met een leuke professionele club dames, absoluut een aanrader!
Jessica Frauenfelder schreef;
20-01-2020
Ook dit keer weer een super begeleiding gehad! Geen vraag is te gek en op onzekerheden tijdens de zwangerschap wordt zeer goed ingespeeld. Ook de nazorg staat hoog in het vaandel wat ik als erg fijn heb ervaren.

Deel ook je ervaring met ons

Wordt niet openbaar gedeeld!
Je ervaring zal worden gecontroleerd alvorens wij deze plaatsen.

Niet tevreden?

Wij doen onze uiterste best in de invulling van onze verloskundige zorg en hopen dat jullie hierover tevreden zijn. Indien jullie op- of aanmerkingen hebben of feedback willen geven over onze begeleiding, dan horen wij dit graag! Hiervoor verwijzen wij jullie naar onze cliëntenenquête.

Meer informatie