Ervaringen van onze cliënten

Dana Swinkels schreef;
28-01-2017
Ik wil jullie allen nog heel erg bedanken voor de goede zorgen, jullie zijn een professioneel topteam!! Ik kan en kon voor vragen altijd terecht en de ontvangst was altijd even warm en hartelijk. Ik ben heel goed door jullie begeleid en jullie namen mijn klachten altijd serieus. Ik zou iedereen die rondkijkt op deze website dan ook adviseren je gewoon direct aan te melden!
Maud schreef;
01-09-2016
Super leuke verloskundigen, bieden allemaal een luisterend oor en zijn erg kundig!
Trotse mama schreef;
10-07-2016
Ik ben eind januari bevallen van een zoontje. De gehele zwangerschap bij deze praktijk op controle geweest. Zo super goed begeleid naar de bevalling! Bij deze praktijk nemen ze de tijd voor je, leven ze met je mee. In 1 woord super! Alle medewerkers maar in het bijzonder Ashley en Rianne. Het was echt een uitje om naar de controles te gaan, ik mis het!
Angelique schreef;
21-05-2016
Het is fijn dat het allemaal aardige meiden zijn, maar wat je echt wil tijdens je zwangerschap is een verloskundige die kundig en adequaat is, gelukkig zijn ze dat hier. Ik heb een heftige bevalling gehad, thuis bleek ik, zonder een wee te hebben gehad, een verzakte navelstreng te hebben. Dit is net zo zeldzaam als dat dit gevaarlijk voor de baby is. Gelukkig oefenen ze dit elk jaar, dat ze dit is praktijk nog nooit hadden meegemaakt had ik tijdens de bevalling nooit kunnen raden. Ze wisten precies wat ze moesten doen en hierdoor heeft onze baby het overleeft. 41 minuten na mijn telefoontje aan de verloskundige is onze zoon met een spoedkeizersnede in het ziekenhuis geboren, net op tijd. De verloskundige (ze waren door de ernst van de situatie met z’n tweeën) heeft tijdens de ambulancerit en zelfs tijdens de keizersnede zelf er voor gezorgd dat de baby zo min mogelijk last heeft gehad van de verzakte navelstreng. Ik durf oprecht te zeggen dat zonder hun snelle handelen dit verhaal geen happy end had gehad. Ook de nazorg was fantastisch, ze zijn betrokken en oprecht geïnteresseerd. Ik raad ze zeker aan!
Nur Cennet schreef;
06-01-2016
hallo lieve dames. wat een leuke website hebben jullie nu en wat leuk om jullie gezichten weer te zien op de foto’s. ik was jullie telnr. aan het googlen voor mijn vriendin. ik kon het niet laten om ook in jullie gastenboek een “berichtje“ achter te laten Ik ben in 21 juli 2012 bevallen van mijn dochter Nur Cennet. we zijn in de 9 maanden zo goed begeleid door jullie allen, altijd werden onze vragen of onduidelijkheden goed beantwoord aan de telefoon of in de praktijk tot onze verbazing ben ik op 21 juli 2012 i.p.v. 26 juli 2012 bevallen. door de vakantie dagen heb ik anouck als verloskundige aangewezen gekregen. ik had haar nooit ontmoet maar het voelde meteen super goed en vertrouwd. ze heeft me gedurende dag zo gerustgesteld en met het idee om mij dan maar op de baarkruk te laten bevallen dat was superrr. ook in de kraamtijd heeft ze me perfect tot in de laatste puntjes begeleid en verzorgd. tot de dag van vandaag ben ik haar nooit meer vergeten en komt ze nog elke keer voor in onze gesprekken wanneer we in onze fotoalbums bladeren. ik heb tot heden jullie praktijk aan iedereen aangeraden in mijn omgeving. jammer genoeg heb ik anouck en jullie allen nooit meer kunnen bedanken.. bij deze super bedankt en jullie zijn allen een topteam.

Deel ook je ervaring met ons

Wordt niet openbaar gedeeld!
Je ervaring zal worden gecontroleerd alvorens wij deze plaatsen.

Niet tevreden?

Wij doen onze uiterste best in de invulling van onze verloskundige zorg en hopen dat jullie hierover tevreden zijn. Indien jullie op- of aanmerkingen hebben of feedback willen geven over onze begeleiding, dan horen wij dit graag! Hiervoor verwijzen wij jullie naar onze cliëntenenquête.

Meer informatie