Ervaringen van onze cliënten

Juliëtte schreef;
04-08-2017
21Juli 2017 bevallen van onze dochter Féline. Ik heb mijn zwangerschapsbegeleiding erg fijn ervaren. Met alles kun je bij ze terecht. Helaas is mijn bevalling uiteindelijk aan het einde over gedragen aan het ziekenhuis maar de hele bevalling tot aan het einde top begeleiding en support gehad! Dankjulliewel daarvoor! Deze praktijk is zeer aan te raden.
Sanne schreef;
25-07-2017
Super leuke praktijk met super lieve dames!! Je kon ze echt voor elke vraag bellen en ze namen je altijd serieus en stelden je gerust door de telefoon en anders lieten ze je langs komen. Ik zou iedereen deze praktijk aanraden!
Sarah schreef;
20-07-2017
Vriendelijk, deskundig en betrokken dames. Bedank voor jullie goede zorgen !
Veronique van den Tillaart schreef;
17-07-2017
21 juni 2017 zijn wij bevallen van onze dochter Evi, ons eerste kindje! Helaas vanwege vroegtijdig gebroken vliezen is de bevalling niet in het bijzijn van jullie geweest maar ik kan iedereen verloskundige praktijk Nijmegen West aanraden! Lieve, vriendelijke en professionele dames die goede zorg en ondersteuning bieden! Toppers!
Melina Eustathiou schreef;
30-06-2017
In 2015 ons zoontje Xavi en 21 juni 2017 onze dochter Lorena allebei helaas niet in het bijzijn van één van jullie geboren maar wel de zwangerschappen goede begeleiding gehad en ondanks de zware periodes tijdens beide zwangerschappen goede steun gehad aan jullie! Hartstikke bedankt voor alles !!!

Deel ook je ervaring met ons

Wordt niet openbaar gedeeld!
Je ervaring zal worden gecontroleerd alvorens wij deze plaatsen.

Niet tevreden?

Wij doen onze uiterste best in de invulling van onze verloskundige zorg en hopen dat jullie hierover tevreden zijn. Indien jullie op- of aanmerkingen hebben of feedback willen geven over onze begeleiding, dan horen wij dit graag! Hiervoor verwijzen wij jullie naar onze cliëntenenquête.

Meer informatie