Evenementenkalender

Ga voorbereid je zwangerschap in.

14 NOV

Voorlichtingsavond 'Borstvoeding'

19:30 uur tot 21:30 uur Kamerlingh Onnesstraat 16, Nijmegen

Bezoek deze informatieavond over borstvoeding in het Verloskundig Centrum Nijmegen (VCN). Deze avond wordt gegeven door een borstvoedingsdeskundige; zgn. lactatiekundige. Wil jij na de bevalling borstvoeding geven, dan is deze avond wat voor jou. Met praktische tips ga jij goed voorbereid jouw kraamtijd in. Zo neemt de kans op succesvol voeden toe! De avond is ook geschikt voor diegenen die nog geen keuze over voeding hebben gemaakt.

Je kunt je via de site van het verloskundig centrum aanmelden.

15 NOV

Voorlichtingsavond 'Ouderschap'

19:30 uur tot 21:30 uur Thermion te Lent

Tijdens deze avond wordt er op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met twee belangrijke thema’s; 'Contact met je baby' en 'Ouderschap'. Binnen het thema 'Contact met je baby' wordt in gegaan op signalen van je baby in de eerste maanden, hoe je hierop kunt reageren, omgaan met huilen, sensitief ouderschap en veilige hechting. Binnen het thema 'Ouderschap' wordt in gegaan op verschillende typen ouders, verwachtingen en behoeften van ouders rondom het ouderschap en hoe ouders elkaar kunnen ondersteunen in het ouderschap zonder elkaar als partner uit het oog te verliezen. Zie ook www.baby-proof.nl Deze avond wordt gegeven door een kinderpsychologe en een verpleegkundige van het consultatiebureau.

Aanmelden kan via vccnijmegen.

19 NOV

Voorlichtingsavond ‘Zwanger nu! Deel 1’

19:15 uur tot 21:30 uur Verloskundig Centrum Nijmegen

Deze avond is gericht op onderwerpen die je met name de eerste 25 weken van je zwangerschap bezighouden.

Door middel van korte presentaties door deskundigen worden deze belangrijke onderwerpen besproken. Onderwerpen die o.a. aan de orde komen zijn voeding, bewegen en sport, werk en zwangerschap, kraamzorg, notariële zaken, vrouwencoach en verloskundige zorg. Natuurlijk zijn aanstaande vaders van harte welkom! Op de website vccnijmegen.nl kunt u meer informatie vinden en kunt u zich aanmelden.

29 NOV

Voorlichtingsavond 'Optimaal bevallen'

19:30 uur tot 21:30 uur Kamerlingh Onnesstraat 16, Nijmegen

Tijdens deze informatieavond staan we uitgebreid stil bij de voorbereiding op de bevalling, de bevalling zelf en de kraamweek. Een aanrader voor iedereen die van het eerste kindje gaat bevallen!! Gedurende deze 2 uur vertellen we alle ins en outs over de te regelen zaken rondom de bevalling, wanneer je moet bellen, verschillen van thuis- en ziekenhuisbevalling en alle informatie rondom pijnstilling tijdens de bevalling. Mocht je deze datum niet kunnen, dan kan je op een andere datum bij een andere verloskundige praktijk aansluiten; zie meer informatie hierover en voor aanmelding op de website van het verloskundig centrum Nijmegen. Iedere praktijk geeft dezelfde informatie.

10 DEC

Voorlichtingsavond 'Zwanger nu! Deel 2'

19:15 uur tot 21:15 uur Kamerlingh Onnesstraat 16, Nijmegen

Zwanger Nu! Deel 2' is gericht op onderwerpen die je bezighouden in de periode van 25 weken zwangerschap tot en met de eerste weken na de geboorte van je kindje.

Door middel van korte presentaties van deskundigen worden belangrijke onderwerpen besproken ,zoals 'bekken en baby', voorbereiding op het ouderschap, het consultatiebureau, welke voeding kies je voor je baby, EHBO voor kinderen, communiceren / contact met je pasgeboren kindje en het kraambed en erna. Natuurlijk zijn aanstaande vaders van harte welkom. Op de website vccnijmegen kunt u meer informatie vinden en kunt u zich aanmelden.

Met trots een 9,3
9,3
Wij zijn 25 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en hebben een gemiddeld cijfer van 9,3.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.
Laatste nieuws
13.04.2018

verloskundig samenwerkingsverband SAMEN

Binnen SAMEN regio Nijmegen werken verschillende organisaties samen om te zorgen dat jouw zwangersch... Lees verder

Meer nieuws.