Evenementenkalender

Ga voorbereid je zwangerschap in.

6 DEC

Voorlichtingsavond 'Optimaal bevallen'

19:30 uur tot 21:30 uur Verloskundig Centrum Nijmegen

Tijdens deze informatieavond staan we uitgebreid stil bij de voorbereiding op de bevalling, de bevalling zelf en de kraamweek. Een aanrader voor iedereen die van het eerste kindje gaat bevallen!! Gedurende deze 2 uur vertellen we alle ins en outs over de te regelen zaken rondom de bevalling, wanneer je moet bellen, verschillen van thuis- en ziekenhuisbevalling en alle informatie rondom pijnstilling tijdens de bevalling. Mocht je deze datum niet kunnen, dan kan je op een andere datum bij een andere verloskundige praktijk aansluiten; zie meer informatie hierover en voor aanmelding op de website van het verloskundig centrum Nijmegen. Iedere praktijk geeft dezelfde informatie.

11 DEC

Voorlichtingsavond 'Zwanger nu! Deel 2'

19:15 uur tot 21:30 uur Verloskundig Centrum Nijmegen

'Zwanger Nu! Deel 2' is gericht op onderwerpen die je bezighouden in de periode van 25 weken zwangerschap tot en met de eerste weken na de geboorte van je kindje.

Door middel van korte presentaties van deskundigen worden belangrijke onderwerpen besproken ,zoals 'bekken en baby', voorbereiding op het ouderschap, het consultatiebureau, welke voeding kies je voor je baby, EHBO voor kinderen, communiceren / contact met je pasgeboren kindje en het kraambed en erna. Natuurlijk zijn aanstaande vaders van harte welkom. Op de website vccnijmegen.nl kunt u meer informatie vinden en kunt u zich aanmelden.

18 DEC

Voorlichtingsavond 'Borstvoeding'

19:30 uur tot 21:30 uur Verloskundig Centrum Nijmegen

Bezoek deze informatieavond over borstvoeding in het Verloskundig Centrum Nijmegen (VCN). Deze avond wordt gegeven door een borstvoedingsdeskundige; zgn. lactatiekundige. Wil jij na de bevalling borstvoeding geven, dan is deze avond wat voor jou. Met praktische tips ga jij goed voorbereid jouw kraamtijd in. Zo neemt de kans op succesvol voeden toe! De avond is ook geschikt voor diegenen die nog geen keuze over voeding hebben gemaakt.

Je kunt je via de site van het verloskundig centrum aanmelden.

15 JAN

Voorlichtingsavond ‘Zwanger nu! Deel 1’

19:15 uur tot 21:30 uur Verloskundig Centrum Nijmegen

Deze avond is gericht op onderwerpen die je met name de eerste 25 weken van je zwangerschap bezighouden.

Door middel van korte presentaties door deskundigen worden deze belangrijke onderwerpen besproken. Onderwerpen die o.a. aan de orde komen zijn voeding, bewegen en sport, werk en zwangerschap, kraamzorg, notariële zaken, vrouwencoach en verloskundige zorg. Natuurlijk zijn aanstaande vaders van harte welkom! Op de website vccnijmegen.nl kunt u meer informatie vinden en kunt u zich aanmelden.

Laatste nieuws
10.10.2017

Niet verschijnen op afspraak.

Graag vragen wij jullie aandacht voor het volgende; De laatste tijd komt het hel... Lees verder