Kinderwens Zwanger Bevalling Kraamtijd

Kraamtijd

De start van het ouderschap

Nacontrole

Tot 6 weken na de bevalling kan je ons nog bellen met vragen of klachten die gerelateerd zijn aan de zwangerschap of bevalling. Voor vragen omtrent de baby en de voeding van de baby kan je contact opnemen met het consultatiebureau. De gegevens van het desbetreffende consultatiebureau ontvang je bij het afsluiten van het kraambed. Indien er 6 weken na de bevalling nog klachten bestaan ten gevolge van de bevalling, wordt de zorg definitief afgesloten met een eindgesprek en eindcontrole op de praktijk. Hiervoor dien je zelf een afspraak te maken op het spreekuur van de verloskundige die je bevalling begeleid heeft.

Wij hopen dat jullie tevreden zijn over de ontvangen. Ook indien jullie op- of aanmerkingen hebben of feedback willen geven over onze begeleiding, dan horen wij dit graag! Hiervoor verwijzen wij jullie naar onze cliëntenenquête.

Ook vinden we het leuk als jullie je ervaringen delen op onze website!

Voor meer informatie over herstel na de bevalling van je bekkenbodem, verwijzen we je naar de folder Bekkenbodem na de bevalling.


Waar je dit artikel op kunt vinden.
nacontrole spreekuur kraambed consultatiebureau bevalling baby voeding contact klachten eindcontrole praktijk eindgesprek

Met trots een 9,5
9,5
Wij zijn 93 keer gewaardeerd op ZorgkaartNederland en hebben een gemiddeld cijfer van 9,5.

Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering.
Laatste nieuws
02.09.2022

Vaste waarneemster

Wellicht hebben jullie al kennis gemaakt met Romy Lastdrager. Zij is in de zomer van 2022 gestart al... Lees verder

Meer nieuws.